ZSAcademy

ZSACADEMY

De ZSAcademy is de sporttak van stichting ZSAlliance Hiphopcypher. Omdat binnen de hiphop cultuur niet iedereen in de studio achter de drumpads zit, aan het rappen of Deejay is, zijn we met sport activiteiten als dans en voetbal begonnen. Met verschillende projecten brengt de ZSAcademy sporters van verschillende komaf bij elkaar. De stichting moedigt hierbij de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap.

Binnen de hiphop cultuur is dans een belangrijk en populair onderdeel. Daarnaast is in de Nederlandse hiphop scene, binnen de urban community, op dit moment voetbal de favoriete sport. De voetbal -en rapwereld onderhouden nauwe banden. In het hedendaagse voetbal zijn veel jonge jongens bezig met voetbal en muziek tegelijkertijd. Zij worden in de ontwikkeling van deze creatieve uitingen volledig door ons ondersteund.

Dans

Onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van choreografie van de docent. Naast een aanbod van verschillende lessen is er ook voor ieder wat wils voor zowel peuters als volwassenen met of zonder ervaring in verschillende dansstijlen.

Naast het aanleren van choreo’s en het leren bewegen op de muziek neemt elke docent je mee in de basisbewegingen, ga je aan de slag met muzikaliteit en deelt de docent haar/zijn kennis over de cultuur achter elke stijl/beweging zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres. Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les genieten van dans, heb je bepaalde wensen/doelen dan kunnen onze docenten je hierbij zeker begeleiden zowel binnen als buiten de lessen. Neem een kijkje op ons dansrooster.

Voetbal

De Zolar Sport Academy is de sportacademie van Stichting ZSAlliance en tevens jeugdopleiding van FC Zaanstad. De opleiding bestaat op dit moment uit een voetbalschool op verschillende ondergronden. Naast de specifieke scholen begeleid en ondersteund de academie individuele sporters in hun carrière. Naast kennis en gezondheid biedt de ZSAcademy alle sporters een plek aan waar zij terecht kunnen met vragen over personal branding, carrière planning en mentale coaching. Met evenementen en projecten brengt de academie sporters van verschillende komaf bij elkaar. De stichting moedigt hierbij de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap.

zsashirt13rood

© [oceanwp_date] ZSAlliance