Dansopleiding

DANSOPLEIDING

In de zomer van 2018 werd de eerste HipHop Dansopleiding in de Zaanstreek gerealiseerd door Stichting ZSAlliance HipHopCypher. De HipHopformatie opende in 2014 haar eerste HipHoptempel midden in het centrum van Zaandam en heeft sindsdien ook een dansafdeling opgezet met twee locaties. Een plek waar jongeren zichzelf en hun liefde & passie kunnen ontwikkelen voor dans, HipHop & muziek en les krijgen van professionals & ervaringsdeskundigen. Een plek waar leren over dans uit meer bestaat dan het aanleren van choreografie op hedendaagse muziek. Een school waar respect, jezelf (leren) zijn & hard werken centraal staan in combinatie met plezier, samenhang & een flinke dosis humor.

AUDITIES

Op zondag twee juni vindt onze jaarlijkse auditie plaats voor de HipHop Dansopleiding van de ZSAcademy. Na een geweldige start vorig jaar september zullen wij ook dit jaar een nieuwe groep dansers aannemen die meer willen leren en bereid zijn om hard te werken elke zondag onder begeleiding van professionals. Elk jaar kan er auditie gedaan worden voor zowel kids, als tieners en jong volwassenen. Er zijn geen kosten verbonden aan de auditie, je hoeft ook niets voor te bereiden

DOCENTEN

Een team van docenten met ieder zijn eigen verhaal en specialiteit maar één duidelijk & unieke visie. Afkomstig uit de HipHopcultuur maar werkzaam in de dans- en muziekwereld met (inter)nationale werkervaring midden in de Zaanstreek. 

 Een toegewijd team met kwalitatieve en pedagogisch verantwoorde docenten, personal trainers, artiesten met een passie voor de jeugd.
Maak kennis met ons docententeam van de ZSAcademy Dansopleiding.