Kunst

Kunst is een van de grondbeginselen van de Hiphopcultuur. Er vormt zich een kunstgroep om expressie mogelijkheden onder de jongeren te vergroten. Klik hier voor meer informatie.

Dans

Ondanks een groot aanbod van Zaanse dansscholen zijn wij in 2015 gestart met een aanbod van danslessen waarbij de nadruk ligt op de combinatie van plezier, kwaliteit & aandacht voor het individu en zijn/haar creativietit. Klik hier voor meer informatie.

Koken

Tijdens deze les maken de deelnemers kennis met de eenvoudige, gezonde en lekkere manier van koken die Stichting ZSAlliance nastreeft. Klik hier voor meer informatie.

Rap & Beats

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers onder begeleiding van ervaren MC’s een Hiphop tekst schrijven. Zij letten onder andere op structuur, woordkeuze en de boodschap van de tekst. Klik hier voor meer informatie.

ZSAcademy

De ZSAcademy is de sporttak van stichting ZSAlliance Hiphopcypher. Omdat binnen de hiphop cultuur niet iedereen in de studio achter de drumpads zit, aan het rappen of Deejay is, zijn we met sport activiteiten als dans en voetbal begonnen. Klik hier voor meer informatie.

Scroll naar top