Ondanks een groot aanbod van Zaanse dansscholen zijn wij in 2015 gestart met een aanbod van danslessen waarbij de nadruk ligt op meer dan alleen plezier binnen onze Sport Academy: ZSAcademy.  Een dansschool waarbij kennis, kwaliteit en aandacht voor het individu en zijn/haar creativiteit centraal staan en in een fijne sfeer gedanst en geleerd kan worden. Dat betekent dat onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van de (persoonlijke) choreografieën  van de docent. Met o.a. HipHop, Freestye, House, Choreography op het lesrooster & talentenklassen & crewzs die trainen op de zondag bieden wij een divers aantal lessen aan met de nadruk op de toekomst, de jeugd.

De deelnemers hebben momenteel alleen nog de keuze om zich te verdiepen in verschillende dansstijlen uit de HipHop- & Dansscène in de toekomst willen wij ons aanbod ook uitbreiden met o.a. Jazz, Moderne danslessen voor de jeugd. Naast het aanleren van de basis van elke stijl en het leren bewegen op de bijbehorende muziek neemt elke docent je mee in het werken met de foundations, ga je aan de slag tellen, herkennen en ontleden van muziek en deelt de docent haar/zijn kennis over elke cultuur  zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres.

Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les van ons genieten van dans maar heb je daarnaast bepaalde wensen/doelen dan kunnen onze docenten je hierbij zeker begeleiden zowel binnen als buiten de lessen. Onze docenten bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen of trainingen en zijn allen ervaringsdeskundigen & professionals op hun gebied met aantoonbare lesgeefervaring. Neem een kijkje op ons dansrooster, meld je aan voor een proefdag of neem contact met ons op via een van de onderstaande manieren.

Inschrijven

Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Voor vragen of opmerkingen kun het beste contact opnemen met zsalliancezdg@gmail.com

 

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand